Speltips: Över 3,5 mål i matchen till 2.37 hos bet365 .

England kommer från en målrik historia mot Malta i en match som slutade med seger 4-0 på bortaplan. Nu ställs man mot Nordmakedonien på hemmaplan i sin fjärde match i detta EM-kval och vill behålla sitt perfekta facit hittills med idel vinster.

England har under Gareth Southgate blivit någon form av mästare i kval till mästerskap. Av trettio matcher som Southgate har stått vid sidlinjen har England endast förlorat EN match. Inte för att jag tror att England ska kunna förlora här mot Nordmakedonien, men anmärkningsvärda siffror som jag ändå ville lyfta.

Nu ställs man alltså mot ett Nordmakedonien som kommer med tre poäng i bagaget efter två spelade matcher under detta kval. Segern kom i första matchen mot Malta med 2-1, men där man senast åkte på pumpen mot Ukraina med 3-2 i en match man ledde med 2-0.

England fortsätter ösa på

Jag ser egentligen inte några som helst tvivel eller tveksamheter till varför England inte skulle fortsätta på den fina form man har just nu. Segern senast mot Malta kunde blivit större, och defensivt var det inte mycket till hot att tala om heller.

Nu kommer Nordmakedonien som absolut får ses som ett något större hot än Malta, men hemma på Wembley ser jag inte hur England ska ha några problem. Hade denna matchen spelats i Nordmakedonien hade jag nog varit inne på en tuffare match för England. Men nu när den spelas på hemmaplan ser jag inte några hinder. Jag tror även offensiven fortsätter flöda. Nordmakedonien är dock absolut förmögna att göra mål, och där tycker jag att mitt spel på över 3,5 mål i matchen kommer in fint. Skulle det vara så att Nordmakedonien lyckas peta in en boll och gör match av detta? Perfekt. Sannolikheten att England fortsätter gasa och köra över Nordmakedonien likt mot Malta? Också perfekt.

Jag tror helt enkelt på en målrik historia, och mitt spel blir som sagt över 3,5 mål i matchen till 2.37 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip