Speltips: Båda lagen gör mål i matchen till 1.76 hos Unibet .

Gigantmöte redan i kvartsfinalerna av U21-EM när England och Portugal ställs mot varandra.

Lagens vägar till denna kvartsfinal kunde nästan inte skilja sig mer. England gick rent i gruppen efter att ha vunnit samtliga tre matcher med 2-0 och bekvämt kunde ta sig vidare till slutspel.
För Portugal låg man under en lång tid av den sista matchdagen sist i gruppen, men lyckades till slut peta in 2-1 mot Belgien vilket gjorde att man slutade tvåa i gruppen och avancerade till slutspel.

Bredd och spets finns i båda lagen

Jag anser att lagens vägar till denna kvartsfinal inte får underskattas. England har kunnat rotera i truppen en hel del med tanke på resultat, men också den bredd som man har. Det flödar av offensiva alternativ. Det finns det dock faktiskt också i Portugal. Man har en hel del spelare som redan är etablerade på den högsta scenen i båda riktningarna av planen, där spelare som Fabio Silva, Pedro Neto och Nuno Tavares sticker ut.

England har lyckats hålla nollan i samtliga matcher den här säsongen, men jag tror verkligen att Portugal har mer att hämta i den här turneringen än man har visat hittills. Det finns en spets som jag tror mycket väl kan såra England på ett sätt som lagen man mött hittills har gjort. Englands försvarslinje är för mig, sjukt nog eftersom man inte släppt in något mål än, deras svagaste lagdel.

Jag tror på en jämn tillställning där båda lagen har goda chanser att göra mål på grund av spetsen som finns i Portugal, och bredden i form av alternativ som finns i England. Harvey Elliot, Emile Smith-Rowe, Jacob Ramsey, Morgan Gibbs-White, Curtis Jones.. Ja, det finns ett gäng till.

Jag tror att båda lagen gör mål i den här matchen, och spelar just det till 1.76 hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip