England genrepar inför EM mot Rumänien.
Mitt speltips: Rumänien gör under 0,5 mål, blir nollade alltså. Nordicbet eller Betsson betalas högst i skrivande stund. Går även att ta nej-alternativet på båda lagen gör mål-marknaden.

Knappast någon optimal uppladdning för England. Manchesterlagen + Chelsea spelade Europafinaler fram till i lördags och de spelarna anslöt därför sent. Nyckelbacken Maguire är skadad och går kamp mot klockan för att bli frisk till gruppspelet. Jordan Henderson har inte spelat sedan februari och även Grealish har dragits med skada. På lördagens träning jobbade Kane och Saka separat för att inte överbelasta. I veckans rätt intetsägande träningsmatch mot Österrike, där flera spelare som inte ens är med i truppen fick spela pga spelarbrist, gick Trent Alexander-Arnold sönder.

Alltid svårt att sia om hur lagen ser på träningsmatcher. Men tycker man såg i Österrikematchen att det fanns ett stort fokus på att hitta rätt defensiv balans. Maguire har i stort sett alltid spelat viktiga landslagsmatcher, nu ska en ny backlinje spelas in. Såklart superviktigt att sätta den delen i ett mästerskap med små marginaler i matcherna. Tror det kommer finnas ett stort fokus på det även i den här matchen, viktigt att ta med sig en ny nolla in i turneringen.

Tänkbart lag:
Pickford; Trippier, Coady, Mings, Shaw; Phillips, Ward-Prowse; Rashford, Grealish, Sancho; Kane

Rumänien är som bekant inte med i EM, det här är alltså sista matchen många spelare gör innan de går på semester. Bortaplan inför begränsad publik. De yttre förutsättningarna hade kunnat vara mer gynnsamma för att hjälpa motivationen. Föll i veckans träningsmatch mot Georgien med 2-1 efter ett rött kort. Har även flera svaga resultat i ryggen från senaste årens kvalspel och Nations League. Tycker Rumänien har en okej trupp med spelare från vissa hyggliga klubbar, men tycker inte det är något som sticker ut, har inte den där riktigt sylvassa spetsen. Här tror jag de får det tufft mot ett förmodat motiverat England.

1/2/3-0?

This is the stats tab
This is the post tip