Speltips: England vinst & under 3,5 mål i matchen till 1.85 hos ComeOn .

En av de stora snackisarna hittills under detta mästerskap stavas England, och konstigt vore det väl annars. Nu ställs man mot Slovakien som absolut inte får underskattas, för då lever man farligt!

England har väl fortsatt inte imponerat under en enda match i detta EM. Gruppspelet såg hackigt, kantigt och fegt ut. Efter 1-0 segern mot Serbien i premiären kryssade man två raka matcher mot Danmark respektive Slovenien, och det var knappt så att man förtjänade att vinna någon av de matcherna.
Gareth Southgate fortsätter få utstå massiv kritik för hur laget ställer upp och ser ut på planen, och det med all rätt. Man ser långsamma, fega och statiska ut och det kommer behöva ändras under detta slutspel. Annars kan det bli respass rätt tidigt.

Det blir spännande att se om Southgate väljer att göra några förändringar i startelvan. Phil Foden har lämnat truppen temporärt för att närvara vid sitt barns födsel, oklart ännu när han kommer tillbaka. I övrigt skulle det kunna vara ett skifte på mittfältet igen, eller ett skifte på vänsterbacken där Trippier dras med en mindre skada.

Slovakien skrällde rejält och besegrade Belgien med 1-0 i deras premiär av EM. Man följde sedan upp det med att förlora mot Ukraina med 2-1 för att sedan kryssa mot Rumänien i den avslutande gruppspelsmatchen.
Det sprakar inte direkt om detta slovakiska landslag, men man är ett starkt kollektiv som är jobbiga att bryta ner. Defensivt är man tunga, och det blir ytterligare en utmaning för England att bryta ner en lågt stående offensiv.

England fortsätter krampa

Jag tror inte alls att det är omöjligt att vi får se ytterligare en krampaktig insats från England. Det är inte mycket alls som tyder på något annat, och Slovakien kommer absolut inte öppna upp några ytor för England att utnyttja. De kommer man behöva skapa själva.

Att det blir spel mot ett mål känner jag mig tämligen övertygad om, och skulle England få in ett hyfsat tidigt mål i matchen har vi sett tidigare att man inte går för att göra tvåan, utan snarare drar ner laget och stänger butiken.

Jag har svårt att se ett scenario där detta blir en match som innehåller mycket mål. Slovakiens offensiv tycker jag inte är tillräckligt bra för att kunna skada England allt för mycket, men hittills har heller inget visat att England helt plötsligt kommer få träff och smattra in mål.

Nej, hur jag än vrider och vänder på det landar jag i att detta kan bli ytterligare en låst match för England. vinner tror jag dock dem gör tillslut, och jag väljer därför att spela England rak seger & under 3,5 mål i matchen till 1.85 hos ComeOn !

This is the stats tab
This is the post tip