UEFA Nations League fortsätter där vi har ett helt öppet möte på Wembley i grupp 4 mellan England och Spanien. Kort sagt, då turneringen innehåller biljetter till en direkt VM-plats finns det all anledning för Gareth Southgate i England och Luis Enrique i Spanien att ställa upp med bästa tillgängliga spelare - vilket förbundskaptenerna mycket väl också gör i detta möte. Därmed är det full fart framåt för båda lag och båda lag ska då gå för vinst. Och för att vinna måste man framförallt göra mål.

England har inte spelat någon träningsmatch sedan VM-slutspelet, där Belgien lyckades bryta en trend som England hade hur många matcher som helst, nämligen att inte låta engelsmännen göra mål. Det var brons matchen som Belgien vann med 2-0 och motivationen var tyvärr inte så stor i detta möte. Dessförinnan hade England gjort mål i samtliga matcher i turneringen och många andra innan i träningsmatcherna. Med den truppen som finns tillgänglig även i dag ska det mycket till för att stoppa England från att näta minst ett mål mot spanjorerna.

Även om Spanien floppade i VM så gjorde de det som de alltid gör bäst, nämligen mål. Nu har de en ny förbundskapten i Luis Enrique och då tar det några matcher innan bland annat försvarsspelet stämmer. Där har dock Spanien två stora avbräck i Alba och Pique, som inte finns med i truppen. För övrigt är inte Costa med heller, men där finns det fullgoda ersättare (till skillnad från Alba och Pique, i mitt tycke). Offensivt tvivlar jag inte ett dugg på Spanien, vars målsnitt per match ligger på 2,40 på de tio senaste matcher.

På de fem senaste matcherna har Spanien misslyckats göra mål endast en gång mot England. Även om de flesta inbördes matcherna har varit målsnåla så har det senaste mötet slutat 2-2. De stora ligorna är redan igång, spelarna har börjat hitta formen och alla vill visa att de ska ha en plats i startelva, så detta möte är av stor betydelse för samtliga på planen. Med tanke på vilka avbräck som finns och vilka spelare som ställer upp ska det mycket till för att vi inte ska se båda lag göra minst ett mål.

Därmed finner jag ett stort värde i nästan dubbla pengar på att två av världens bästa fotbolls nationer ska lyckas näta och lägger ett spel på att båda lag gör mål till 1.95 i odds hos Bethard eller FastBet .

---
Preliminär startelva England: Jordan Pickford, John Stones, Harry Maguire, Kyle Walker, Luke Shaw, Kieran Trippier, Dele Alli, Jesse Lingard, Jordan Henderson, Harry Kane & Marcus Rashford.

Preliminär startelva Spanien: David De Gea, Nacho Fernandez, Daniel Carvajal, Sergio Ramos, Marcos Alonso, Saul Niguez, Thiago Alcantara, Sergio Busquets, Marco Asensio, Alvaro Morata & Isco.
---

This is the stats tab
This is the post tip