I skymundan av Sverige-Italien så spelas det en träningslandskamp på Wembley mellan England och Tyskland.

Här spelar jag rak seger på Tyskland till 2.10 hos bet365 .

Senaste mötet:
2017 Tyskland - England 1-0 (träningslandskamp)

Gareth Southgate som numera är Englands förbundskapten fick en behaglig VM-kval grupp och tog sig som väntat vidare som gruppetta. Enda poängtappen i gruppen var två kryss mot Scotland och Slovenien.

De regerande världsmästarna Tyskland körde gasen i botten genom hela gruppspelet. Trots att man hade lag som Nordirland, Norge och Tjeckien i gruppen så tog Jogi Löws lag 30/30 poäng med en målskillnad på +39, väntat men fortfarande imponerande siffror.

Southgate tog ut en 25-mannatrupp till mötena med Tyskland och Brasilien, men nu har flera nyckelspelare tackat nej på grund av skador - Jordan Henderson, Fabian Delph, Harry Kane, Dele Alli, Harry Winks och Raheem Sterling. Blytunga avbräck med andra ord!
I Tyskland saknas Manuel Neuer men där finns det god backning att välja mellan i form av Bernd Leno, Ter Stegen och Kevin Trapp.

Ett b-betonat England mot de regerande mästarna som visat strålande form genom hela VM-kvalet borde bli en minst sagt tuff uppgift, trots att matchen spelas på Engelsk mark.
Oavsett vilket lag Löw väljer att ställa på banan så bör favoritskapet vara stort. Ni kanske minns hur det gick för det b-betonade Tyskland i Confederation Cup i somras? Obesegrade genom hela turneringen.

Tyskland har vunnit 9/10 senaste matcher.

Tippar 1-3, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip