Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.77 hos Unibet.

Stormöte väntar i U21 där ett Tyskland som är piskat att vinna ställs mot England med två raka segrar i bagaget. Matchen är gruppens sista innan slutspelet, så nu ska allt avgöras.

Tyskland är som jag nämnde piskade att vinna efter att endast tagit en poäng på de två första matcherna i gruppspelet. 1-1 mot Israel i första matchen och senast en snöplig förlust mot Tjeckien med 2-1, i en match som Tjeckien avgjorde med några minuter kvar att spela.
Tyskland har haft en väldans massa studs emot sig hittills i detta mästerskap. I första matchen mot Israel lyckades man med bedriften att missa två straffsparkar, samtidigt som man hade omkring 78% i bollinnehav. 9 av 10 gånger vinner man den matchen, men samtidigt som man kan kalla det otur handlar det om att ta vara på det övertag man har.

I matchen mot Tjeckien hade man även där ett stort övertag i form av bollinnehav och var av allt att döma det bättre laget. Så nog skulle man ha haft med sig lite mer än man fått detta mästerskapet, men så är fotbollen.

England och andra sidan har fått en smakstart på detta mästerskap. Två raka 2-0 segrar mot Israel och Tjeckien har gjort att man nu är klara för slutspel och allt handlar nu om att avsluta gruppspelet på bästa möjliga sätt. Englands lag är fyllt av stjärnor och oavsett om man skulle rotera en aning här mot Tyskland skulle man ställa upp med ett lag som likväl kan vinna hela turneringen. Så bra är Englands bredd. Spelare som Harvey Elliot, Liverpool och Cole Palmer, Man City har ännu inte startat någon av matcherna. Det säger en hel del om den bredd laget besitter.

Tyskland behöver gå för det

Förutsättningarna för Tyskland lyder som följande:
Vid förlust och oavgjort är det respass. Vid vinst behöver man fortfarande hoppas på att Tjeckien inte besegrar Israel, för då är man ute oavsett.

Detta innebär att Tyskland inte har råd att spara på något. Man kommer behöva gå för segern, vilket mycket väl kan innebära islossning. Det kan dock också innebära att ytor öppnas för England, och där vet alla hur skickliga de är. Jag tror trots allt att Tyskland är värda lite medstuds i det här mästerskapet. Trots det undermåliga resultaten hittills är det ett av världens bästa U21-landslag, och det tror jag man kommer visa. Om man slår England? Tveksamt. Jag tror dock både Tyskland och England har goda chanser att hitta nätet, vilket båda lagen gjort i alla matcher hittills i mästerskapet. Och eftersom Tyskland inte tjänar något på ett oavgjort resultat tror jag vi kommer få en segrare här. 2-1 åt något håll är min gissning.

Mitt spel utifrån dessa förutsättningar blir därför över 2,5 mål i matchen till 1.77 hos Unibet!
This is the stats tab
This is the post tip