England tar emot Ungern på tisdagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på England. Bethard .

Ingen bra samling för engelsmännen, som har 0-2-1 i tabellrad. Inledde med att torska borta mot just Ungern på en straff. Bara ett gjort mål på tre matcher är inget som skrämmer. Dock skapat en hel del lägen och känslan är att det ligger en liten ketchupeffekt och väntar runt hörnet. Bör starta med en sån som Harry Kane här, då han inledde på bänken senast.

Efter att ha tagit så få poäng ligger England halvtrassligt till om de vill stanna i a-gruppen i Nations League. Mer eller mindre piskade att vinna här och det tror jag de har bra chans att göra. Tycker fortsatt England är på gång som landslag. Svåra att göra mål på och svårspelade. Southgate kanske är väl försiktig vissa gånger, men förhoppningsvis vågar han en lite mer offensiv mittfältsbalans här.

Ungern har ett tungt avbräck i form av rutinerade keepern Péter Gulácsi, matchens lirare när de här lagen möttes i Ungern. Har annars matchat laget rätt hårt då åtta spelare startat alla tre matcher de spelat. Kan inte vara helt lätt att ladda om för fjärde matchen såhär dagen innan semestern. Tycker också det är klar skillnad på Ungern borta jämfört med hemma. Bärs fram av ett bra hemmastöd, men är mer tama borta.

Normalt inget fan av att ta tuffa hcp-spel på engelsmännen då de ibland tenderar kontrollera och bevaka istället för att döda matchen med fler mål. men här tycker jag det skiljer en klass mellan lagen och jag har en stark tro på lite retoraktiv utdelning för England.

2-0?

TV: Melker går för det igen på Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip