Sista matchen innan semester för spelarna när Nations League går in i den fjärde omgången av gruppspelet. De sista två omgångarna kommer spelas senare i höst.

Wolverhampton får en ny match där deras landslag ska spela och nu får förbundet tillåta publik igen. England ser fortsatt ointresserade ut och spelarnas semester är efterlängtad och tankarna är nog redan där. Men det är en viktig match som först ska spelas eftersom de ligger sist i gruppen och riskerar på allvar att åka ur divison A om man inte vinner mot Ungern.

Ungern gör det som går att kräva av dem. Lite oflyt att det blev förlust mot Italien men studsade tillbaka fint och fick poäng mot Tyskland i helgen. Har en bra position i gruppen och en poäng kan vara viktig i höst när vi sammanfattar.

Matcherna i den här gruppen har sett bekväma ut. Det är inte några fullträffar när det kommer till tempo och tajming. Mycket tid gåt åt till att rulla boll och energin för att driva upp och hela tiden vara ett hot finns inte på samma sätt som om det vore ett mästerskap.

Jag spelar England under 14,5 frisparkar @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

TV: Melker går för det igen på Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip