SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Wembley möts England och Wales i en vänskapsmatch där båda lagen roterar kraftigt i sina startelvor. Vad det egentligen innebär är att England fortfarande ställer upp med Premier League spelare medan Wales kommer till start med Championship spelare och andra bänknötare från Premier League. Båda lagen har en fin form, där England har spelat fem matcher utan förlust medan Wales är uppe i åtta matcher utan förlust. Ändå är det England som är flera nummer större än Wales.

England har en fin form, där de inte har släppt in något mål på de fem senaste matcher. Framåt har det blivit 18 mål så snittet på gjorda mål är hög. Senast blev det mållöst borta mot Danmark, som är hemmastarka. Till denna match roterar förbundskaptenen Southgate en hel del i truppen, men det är ändå en stark elva som kommer till start, med spelare som är ordinarie och viktiga i Premier League lag som Liverpool, Arsenal, West Ham, Leicester, Aston Villa, Man United och Everton.

Wales form är lysande, där de inte har förlorat sedan juni månad 2019. Det ska dock sägas att motståndet inte har hållt någon världsklass. Wales har segrat över Azerbaijan två gånger, Vitryssland, Ungern, Finland, Bulgarien samt kryssat mot Slovakien och Kroatien. Till denna match från Wales klara sig utan deras två bästa spelare då Gareth Bale och Aaron Ramsey är borta på grund av skade- och Covid 19-problem. De är nyckelspelare och stora avbräck på mittfältet och i offensiven.

Detta lämnar förbundskaptenen Giggs med spelare från engelska andraligan, Championship, där många av de spelar i lag som Bournemouth, QPR, Bristol City, Charlton, Cardiff eller sitter på bänken i Premier League. Eftersom det skiljer en hel division mellan lagen, som är sedan tidigare gamla fiender - så jag räknar med att spelarna ändå är motiverade - lutar detta starkt mot att Wales fina svit brits. Därmed lägger jag ett spel till dubbla pengar på att England vinner med fler än ett måls marginal.

Speltips England - Wales:
1 asian hcp -1,5 (samma som England -1,5 mål) - odds 2.20 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - England:
Nick Pope, Joseph Gomez, Conor Coady, Michael Keane, Kieran Trippier, Kalvin Phillips, Harry Winks, Bukayo Saka, Jack Grealish, Danny Ings & Dominic Calvert-Lewin.

Bekräftad startelva - Wales:
Wayne Hennessey, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Connor Roberts, Ethan Ampadu, Joseff Morrell, Tyler Roberts, Jonathan Williams, Rabbi Matondo & Kieffer Moore.
---

This is the stats tab
This is the post tip