SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Svenska cupen mellan klassiska Enköping och division 1-raketen Haninge.

DIVISION 2 NORRA SVEALAND
4. Enköpings SK 5 3 1 1 11:6 10

Formen
O, V, F, V, V

Senaste match
Enköping - Kvarnsveden 2-0

DIVISION 1 NORRA
4. Haninge 13 8 2 3 31:18 26

Formen
V, V, V, V, F

Senaste match
Sandviken - Haninge 3-2

Enköping, denna klassiska klubb som spelade i Allsvenskan för inte alldeles för många år sedan, krigar i dag för att ta sig tillbaka uppåt i seriesystemet. Med ett ungt lag, där startelvan ändå innehåller en del tunga namn på division 2-nivå, så ligger laget fyra i tabellen efter fem spelade omgångar. Man kommer från två raka segrar, 4-0 mot nykomlingen Fagersta och 2-0 mot Kvarnsveden. Båda hemma på Envallens fina gräsmatta. På sin hemsida ser man inget annat än att ESK satsar på en cupskräll här mot ett lag från divisionen ovan.
"Emil Pettersson löser av Gustaf Persson i målet och så går Micael Thukanen in som högerback istället för Ibat Younis", avslöjar man. Således full trupp och full satsning.

Haninge kommer säkerligen att ställa över ett par spelare. Anfallaren Ashley Mark Coffey toppar skytteligan med 14 gjorda mål. Målfarlig är också Marijan Cosic, som svarat för sju mål. Om dessa två finns med i dag återstår att se, men vad jag hört är att backlinjen kommer vara nykomponerad. Inte minst utan kapten Sitapha Ndure som olyckligt skadade sig under sitt provspel med Östersunds FK förra veckan. Haninge kommer gå för det, men samtidigt blir det inte bästa elvan. Trots det ser jag definitivt att laget har en chans att ta hem det här då truppen innehåller mycket spets oavsett om ett par ändringar görs framåt också. Men Enköping har spets, hemmaplansfördel och Haninge saknar en del försvarsspelare här i kväll. Därför tror jag på en hel del mål i den här matchen.

SPELTIPS
Jag spelar över 2,5 mål och båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip