Det vankas Svenska Cupen i bonnfotbollsbyarna. Enskede är ett av dessa och får besök av Superettans bästa lag, nämligen serieledarna Sirius.

Ett Sirius som vill till gruppspelet nästa år men som rätt självklart inte ställer sin absolut bästa elva på gräsmattan. Men man har ändå ett slagkraftigt lag ikväll för att slå ett Enskede i kris(?). En startelva som faktiskt lika gärna kan vara ett ordinarie lag.

Sirius kommer ha Kapcevic, Skoglund, Sarfo och Larsson på bänken som absolut kan få ett inhopp. Andersson och Busch Thor är out. Men vi får se spelare som Hopkins och Phersson på backen som är ordinarie mittbackar. Ogbu och Gustafsson på mitten samt en stark offensiv med Björkebaum, Sirelius och Nilsson. Som ni läser är det ju ett lag som i stort sett kan vara en ordinarie lag i Superettan. KLASSER bättre än Enskede.

Enskede har haft internt turbulens med tränare som avgått nyligen samt första målvakten som stack förra veckan då folk gått bakom ryggen på flera personer i laget. Formen är upp och ner, ner och upp. Slog jumbon i helgen med 2-0 och i laget kan vi hitta spelare som Hammarbys tredjehandsval Eskelinen.

Enskede placerar precis ovanför nedflyttningsstrecket i division 1 och har inte bästa manskapet på plan ikväll.

Ett Sirius som faktiskt går för gruppspelet ska klara av ett Enskede på bortaplan. Med den starka offensiven ska man lösa minst 3 mål framåt vilket bör räcka för linan. Gillar oddset och kliver in med 3u till 2,25.

This is the stats tab
This is the post tip