På Pendik Stadium i Istanbul ställs Erzurumspor mot Altay, i den turkiska andradivisionen, TFF 1. Ett möte som utspelar sig på den nedre halvan av tabellen. Båda lagen har lika många poäng. Dock är det Erzurumspor, som har spelat en match mindre, som ligger före Altay i tabellen - på grund av bättre målskillnad. Erzurumspor har en fin form, som borde räcka till att slå Altay.

Formkurvan hos Erzurumspor spelarna pekar starkt uppåt. Även om säsongen inte har motsvarat förväntningar så är laget i högform. Under de tre senaste omgångar har det blivit två segrar och ett kryss. Bäst av allt är att laget har lyckats hålla nollan i alla dessa tre matcher, som har spelats mot Denizlispor, Yeni Malatyaspor och Bodrumspor.

Gästerna Altay är ömsom vin, ömsom vatten - fast mest vatten, faktiskt. De är modiga och går på knock, men det slutar oftast med en förlust. Formen är allt annat än bra med två raka 1 - 3 förluster bakom sig, mot Rizespor och Manisa FK. Starkt att näta i båda matcherna. Dock svagt att släppa in så pass många mål, i slutändan.

Stora försvarsproblem hos Altay!

Då Erzurumspor har en fin form talar det mesta för att även de kommer att bryta ner Altay - förmodligen flera gånger om. Oddset är för högt på en rak hemmaseger. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Erzurumspor tar samtliga tre poäng mot Altay.

Speltips Erzurumspor - Altay:
1. Odds 1.90 hos Nordicbet & Betsafe .
This is the stats tab
This is the post tip