Speltips: Eskilsminne rak seger till 1.76 hos Unibet .

Vi tar en kortare paus i EM-fokuset och vrider huvudet mot Ettan Södra och mötet mellan Eskilsminne och BK Olympic.

Hemmalaget Eskilsminne kommer med en väldigt fin form in i den här matchen. Man är obesegrade i sina 7 senaste matcher där man även vunnit 5 av dem.
Man ligger just nu fyra i tabellen och slåss med Falkenberg, Lunds BK och Torns IF i toppen av Ettan Södra. Sjukt nog sitter man på en negativ målskillnad trots att man ligger i toppen, men form är som sagt väldigt god när man nu ställs mot Olympic.

Olympic ligger desto mer pyrt till. Tolva ligger man för tillfället med endast en poäng ner till de negativa kvalplatserna.
Man kommer senast från en förlust mot Oskarshamn som ligger på en av de negativa kvalplatserna. Ett tufft slag, speciellt då siffrorna skrevs till hela 4-1 i slutändan. Man varvar uddamålssegrar med rätt stora förluster och samtidigt som jag tycker att man inte borde ha med en absoluta bottenstrid att göra när säsongen är över, tycker jag att skillnaden mellan dessa två lag är rätt tydlig.

Eskilsminnes starka defensiv

Den raka segern på Eskilsminne kommer bli mitt drag i den här matchen, och det främst då jag tycker att man är det bättre laget.
Olympic känns väldigt ojämna i sina prestationer, och på bortaplan har man haft det tufft den här säsongen. Man har haft extremt svårt med målskyttet på bortaplan.

I kombination med det har Eskilsminne varit extremt starka defensivt hemma på Harlyckan. Man har 3 raka hemmamtcher utan att släppa in mål inför den här matchen, och med Olympics målskytte på bortaplan i beaktning tror jag inte det är omöjligt att den siffran stiger till 4 raka matcher efter onsdagens match.

Ett underspel behöver inte heller vara dumt i den här matchen, men jag tycker samtidigt att oddsen är lite väl låga för att jag ska attraheras tillräckligt åt den kategorin.
Den raka segern på Eskilsminne blir som sagt mitt drag, och det spelas till 1.76 hos Unibet !

This is the stats tab
This is the post tip