Sedan Pablo Machin tog över jobbet som tränare i Espanyol har inte han heller lyckats få någon ordning på laget. Inför den sista matchen i gruppspelet i Europa League så är Espanyol, tack och lov, redan klara gruppetta. Detta innebär att Machin återigen kan kasta in ett reservbetonat lag när jumbon CSKA Moskva kommer till Estadi Cornellà-El Prat. Det första mötet vann Espanyol i Ryssland med 2 - 0. På hemmaplan, utan några större krav, ser jag en stor chans till att returmötet också blir målsnålt.

Det har gått riktigt bra för Espanyol i turneringen, där de har fått med sig tre segrar och två kryss. Det är bara Sevilla och Manchester United som har släppt in ett mål mindre i turneringen är vad Espanyol har gjort. Espanyol har släppt in tre mål totalt och försvarat sig starkt mot alla lag. Det kommer de även att göra mot CSKA Moskva, som endast lyckats göra två mål på sina fem matcher. Det är under all kritik, så klart. I ligan gör inte CSKA Moskva heller många mål, så detta blir en tuff uppgift för dem.

Däremot släpper inte CSKA Moskva in så många mål heller. De fyra senaste matcherna i Europa League har varit målsnåla, där samtliga har slutat med max 2 gjorda mål. I och med att de inte heller har så mycket att spela för finns det en stor chans att de också rotera i truppen för att ha pigga och fräscha ben till ligaspelet, som har gått betydligt bättre, där CSKA Moskva är med och utmanar om en andra plats i tabellen. I nuläget är det bara en poäng bakom tvåan Krasnodar, som de mötte i ligan senast, där matchen slutade 1 - 1. Det var en stark insats från CSKA Moskva som kan behålla det fina spelet även mot Espanyol.

I mitt tycke lutar detta starkt mot ett möte där inget av lagen kommer att ge järnet, utan mest fokusera på att stå rätt i sina positioner och spela av matchen. Då motivationen är noll och det inte finns något att spela för och båda lagen vill nu fokusera på ligaspelet finns det inget som talar för att det bli en massa mål i matchen. Espanyol är favoriter till dubbla pengar, men de kan lika gärna strunta i denna match totalt. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1.80 på att det blir under 2,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Espanyol:
Andres Prieto, Lluis Lopez, Naldo, Javi Lopez, Pipa, Ander Iturraspe, Pol Lozano, Pablo Piatti, Adria Pedrosa, Facundo Ferreyra & Victor Campuzano.

Bekräftad startelva CSKA Moskva:
Ilya Pomazun, Vadim Karpov, Igor Diveev, Hoerdur Magnusson, Konstantin Kuchaev, Ilzat Akhmetov, Kristijan Bistrovic, Mario Fernandes, Nikola Vlasic, Ivan Oblyakov & Fedor Chalov.
---

This is the stats tab
This is the post tip