bet365 livestreamar matchen.

Omgång 25 av den spanska La Liga inleds på RCDE Stadium där Espanyol, som äntligen börjar hitta tillbaka till formen, ska ta sig an jumbon Huesca. Det är alltid tacksamt att spela på ett hemmalag, som har en uppåt trend, i synnerhet när de möter ligans sämsta lag och marknaden erbjuder en bit under dubbla pengar. Espanyol är ju det större laget, med vassare trupp, starkare form och bättre spelare på samtliga positioner, så detta ska de bara klara av att vinna, helt enkelt.

Ni har väl knappast missat att jag tidigt utsåg Espanyol som den stora positiva överraskningen denna säsong. Det såg så bra ut i början och de var på god väg ett tag, men sedan kom en lång formsvacka. Tränaren Rubi har dock anpassat sig och gjort en hel del ändringar, men fortfarande förlitat sig på att spela med tre spelare i anfallet. Ett klokt beslut, i mitt tycke, eftersom Espanyol har lyckats pressa sina motståndare högt upp i planen och inte låtit sig köras ner. Resultatet?

Espanyol har tre raka matcher utan förlust. En vinst och två oavgjorda matcher. Innan ni dömmer, observera motståndarna:

La Liga: 17/2, 2019
Valencia 0 - 0 Espanyol

La Liga: 9/2, 2019
Espanyol 2 - 1 Vallecano

La Liga: 3/2, 2019
Villarreal 2 - 2 Espanyol

Resan började med en 0 - 2 vändning borta mot Villarreal, där Espanyol gjorda två mål i den sista kvarten. Sedan vann Espanyol komfortabelt hemma mot Rayo Vallecano och senast stod de upp riktigt bra på Mestalla mot Valencia. Försvaret har blivit starkare igen och det slarvas ytterst lite bakåt. Framåt finns det gott om bra alternativ med Borja Iglesias som den bästa anfallaren. Det är bra nog för att göra mål mot Huesca och vinna matchen.

Det första mötet vann Espanyol med 2 - 0 borta mot Huesca. Det är en stor sannolikhet att vi får se liknande siffror även denna gång. Huesca hade precis kommit igång med två segrar mot Valladolid och Girona, innan det blev förlust hemma mot Athletic Bilbao. I ärlighetens namn gjorde varken Valladolid eller Girona några bra insatser. I den senaste matchen hade Huesca svårigheter att skapa något vasst framåt och fick till endast två skott på mål.

Med åtta förluster på tolv spelare bortamatcher är Huesca också ligans sämsta bortalag. I snitt släpper de in exakt två mål per match och är det laget som har släppt in näst flest mål, på bortaplan. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1,77 på att Espanyol tar samtliga tre poäng i mötet och spelar på en rak etta i matchen. Oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Espanyol:
Diego Lopez, Didac Vila, Mario Hermoso, David Lopez, Roberto Rosales, Marc Roca, Esteban Granero, Wu Lei, Sergi Darder, Borja Iglesias & Oscar Melendo.

Bekräftad startelva - Huesca:
Roberto Santamaria, Jorge Pulido, Adrian Dieguez, Xabier Etxeita, Javi Galan, Moi Gomez, Christian Rivera, Juanpi Anor, Carlos Akapo, Enric Gallego & Ezequiel Avila.
---

This is the stats tab
This is the post tip