bet365 livestreamar matchen.

Söndagens lunchmatch i den spanska La Liga hämtas från Barcelona och Estadi Cornella-El Prat där jumbon Espanyol tar emot Mallorca. Detta är ett viktigt möte i bottenstriden, där Espanyol är stora favoriter till seger, till cirka 1.65 i odds. Förutom att Espanyol har fått en nytändning med den nya managern Abelardo Fernandez så är även Mallorca ligans sämsta bortalag. Vidare är detta ett möte som tippas sluta med få mål. Själv finner jag mest värde i att något av lagen misslyckas göra mål.

Sedan Abelardo tog över Espanyol, som redan har sparkat två tränare denna säsong, har det blivit en klar förbättring. Han har byggt laget bakifrån och jobbat hårt på att stärka deras defensiv, som både gjorde en massa misstag och var allmänt ostrukturerade. Espanyol har under Abelardo vunnit en match, spelat oavgjort två gånger och förlorat en match. I samtliga matcher har Espanyol både gjort mål framåt och släppt in mål bakåt, men detta kan komma att ändras i deras nästa ligamatch.

Förutom att Mallorca har sämst facit på bortaplan, med noll vinster, ett kryss och nio förluster, så har de även blivit uddlösa på hemmaplan. I sin senaste match, hemma mot Real Valladolid, klarade de inte av att göra något mål framåt. Det är ovanligt för Mallorca, som är hemmastarka, men när formen är dålig har de problem med att näta. I matchen innan blev det 0 - 3 mot Real Sociedad. Mallorca har haft problem att hålla nollan, sedan 1 - 0 vinsten hemma mot Real Madrid, som kom tidigt.

Dock är Espanyol jumbon i tabellen och då är det aldrig en överraskning om de misslyckas med att göra mål. Nu har Espanyol gjort mål i sina fyra senaste matcher och det skulle inte förvåna mig om den nytändningen avtar. Då detta är ett tufft möte i botten av tabellen kommer båda lagen att bli mer försiktiga och nöja sig med poäng, så jag räknar inte med någon offensiv tillställning. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.80 på att något av lagen, Espanyol eller Mallorca, inte gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Espanyol:
Diego Lopez, Didac Vila, Leandro Cabrera, Bernardo Espinosa, Javi Lopez, Sergi Darder, David Lopez, Marc Roca, Adri Embarba, Jonathan Calleri & Raul De Tomas.

Bekräftad startelva Mallorca:
Manolo Reina, Alejandro Pozo, Martin Valjent, Raillo, Lumor, Salva Sevilla, Iddrisu Baba, Lago Junior, Dani Rodriguez, Aleix Febas & Ante Budimir.
---

This is the stats tab
This is the post tip