Real Madrid rak borta mot Espanyol testas i söndagens La Liga.

Marängerna har sett lite bättre ut senaste tiden. Prestationen mot Sevilla förra veckan var riktigt bra. Förtjänade verkligen segern, även om målen kom sent. Vann även mot Girona i cupen i torsdags, då underläge vändes till seger. En sån som Vinicius Junior har verkligen tagit kliv senaste tiden och även Benzema visar bra form. Ligger dock fortfarande halvskrynkligt till i ligan - så det är bara seger som gäller i en sån här match.

Espanyol inledde säsongen bra, men har nu förlorat åtta av de senaste nio ligamatcherna. Fick knappast en boost av torsdagens cupmatch mot Real Betis, då ledning blev 1-1. Trots en inledande seger har de inte lyft efter det korta juluppehållet. Släpper till en hel del målchanser och mål, vilket bland annat syns i en rätt svag xg-statistik.

Tänkbara lag:
Diego Lopez; J Lopez, Hermoso, Naldo, Vila; Granero, Sanchez, Roca; Puado, Baptistao, Melendo

Real Madrid
Courtois; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Llorente, Kroos, Modric; Vinicius, Benzema, Lucas

Även om Real fortsatt har frågetecken på ett par spelare (Asensio och Bale tränade på lördagen, men Solari lär inte vilja stressa med att få in dem) ser de bättre ut för dagen. Känslan är att de kommer göra en betydligt bättre vår efter all kaos första halvan av säsongen. Mot ett Espanyol som visar svag form ska de ha rätt bra chans att vinna.

Speltips: Real att vinna matchen. Odds 1.87 hos FastBet & Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip