bet365 livestreamar matchen.

Marknaden kan inte riktigt bestämma sig för vilka som ska vara favoriter när Espanyol tar emot Valencia på Estadi Cornella-El Prat. I skrivandets stund är det helt öppet, vilket jag är starkt oenig om då Valencia är det bättre laget, som dessutom får tillbaka två viktiga offensiva kuggar till denna match. Espanyol fick en effekt med tränarbytet, som sedan försvann i den senaste matchen där Espanyol blev utspelade. Valencia gjorde dock en stark vändning och ska, enligt mig, vara favoriter till seger här.

Efter att ha inlett säsongen uruselt sparkade Espanyol sin tränare och tog in Pablo Machin i stället. Det blev först en förlust hemma mot Villarreal med 0 - 1, men sedan vände det i Europa League och i La Liga, där Espanyol slog Levante borta med 1 - 0. Dock gjorde Espanyol en platt match senast förlorade med hela 0 - 3 borta mot Athletic Bilbao, där Espanyol inte fick något att stämma. Bilbao gjorde det svårt för Espanyol, vars försvar inte levererade - vilket kommer att vara ett bekymmer mot Valencia.

Efter 11 spelade matcher befinner sig Valencia i mitten av tabellen, där laget har blandat och gett. Även de, eller rättare sagt ägaren Peter Lim, har sparkat tränaren efter en seg inledning. I den senaste bortamatchen drog Rodrigo Moreno på sig ett rött kort och Denis Cheryshev sitt femte gula, vilket innebar att de båda missade hemmamatchen mot Sevilla. Där log Valencia under men lyckades kvittera till 1 - 1. Det är ett styrkebesked då spelarna klev av planen med hunger i ögonen och leende på läpparna.

Med Moreno och Cheryshev tillbaka får Valencias anfallsspel mer tyng och kommer att kunna skapa stora problem mot Espanyols sårbara försvar. I mitt tycke är det givet att Valencia är det bättre laget, med bättre spelare på i princip samtliga positioner och då ska detta inte vara ett helt öppet möte. Därmed lägger jag ett spel på en Valencia seger, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen, alltså, ett spel på Valencia asiatisk handikapp 0 (samma som draw no bet) till 2.10 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Espanyol:
Diego Lopez, Victor Gomez, Naldo, Bernardo Espinosa, David Lopez, Adria Pedrosa, Victor Sanchez, Marc Roca, Sergi Darder, Wu Lei & Facundo Ferreyra.

Bekräftad startelva Valencia:
Jasper Cillessen, Jaume Costa, Mouctar Diakhaby, Ezequiel Garay, Daniel Wass, Denis Cheryshev, Geoffrey Kondogbia, Dani Parejo, Ferran Torres, Maxi Gomez & Rodrigo Moreno.
---

This is the stats tab
This is the post tip