Unibet livestreamar matchen.

På Estadi Cornella-El Prat anser marknaden att hemmalaget Espanyol ska vinna varannan gång när Valladolid kommer på besök, under nuvarande omständigheter. Espanyol ligger långt ner i tabellen och har haft stora problem med att göra mål i La Liga. Detsamma gäller även Valladolid, som dock har släppt in färre mål och lyckats kryssa sig till poängen. Marknaden är rätt ute kring vinnarspelet. Däremot är jag starkt skeptisk till att detta blir något målkalas och ännu mer till att båda lag lyckas näta.

Efter sex spelade ligaomgångar har Espanyol spelat lika många matcher hemma som borta. Hemmastatistiken är bedrövlig med tre raka förluster, där de endast har lyckats göra ett endaste mål framåt. Motståndarna har varit Sevilla, Granada och Real Sociedad, där samtliga tre lag är starka lag med en god start på La Liga säsongen. Espanyol behöver steppa upp här direkt och kommer att göra det genom att främst fokusera på det som förra året var nyckeln för dem, nämligen försvarsspelet.

Framåt saknar Espanyol två viktiga kuggar i anfallaren Facundo Ferreyra, som har gjort ett mål i ligan och sex mål i Europa League, på fem spelade matcher, samt att mittfältaren Esteban Granero också är skadad. Espanyol kommer från en stark insats borta mot Celta Vigo, där det blev 1 - 1 och där Espanyol försvarade sig helt okej. Med det spelet som Espanyol visade i den senaste matchen har de goda chanser att lyckas hålla tätt bakåt och därmed hålla nollan när Valladolid kommer på besök.

Även Valladolid ligger på den nedre halvan av tabellen, efter sex spelade ligaomgångar. Formen är så där. På hemmaplan lyckas de ta poäng. Valladolid lyckades vinna borta mot Betis i öppningsmatchen samt kryss mot självaste Real Madrid. Därefter har Valladolid dock spelat uselt på bortaplan. Det var också lite väntat, med tanke på den truppen som finns tillgänglig och att den truppen inte riktigt förstärktes under sommaren. Valladolid har två raka bortamatcher utan mål framåt. Det har blivit 0 - 2 mot Levante och 0 - 2 mot Villarreal. Dock försvarade sig Valladolid väl mot Villarreal senast och kan göra det här igen.

Mötet mellan Espanyol och Valladolid handlar om två lag som inte riktigt har lyckats offensivt, men som i utgångspunkt är stabila bakåt. Därmed finns det goda chanser att åtminstone ett av dem försvarar sig så grymt att de inte släpper in något mål. Så jag finner ett värde i spelet att båda lag inte gör mål i matchen och lägger ett spel på utfallet till 1.82 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Espanyol:
Diego Lopez, Didac Vila, Fernando Calero, Naldo, Javi Lopez, Adria Pedrosa, Victor Sanchez, Marc Roca, Sergi Darder, Matias Vargas & Jonathan Calleri.

Bekräftad startelva Valladolid:
Jordi Masip, Javi Moyano, Kiko Olivas, Mohammed Salisu, Nacho Martinez, Oscar Plano, Michel Herrero, Fede San Emeterio, Toni Villa, Sandro Ramirez & Sergi Guardiola.
---

This is the stats tab
This is the post tip