Returmöte i Spanien mellan Espanyol och Wolverhampton efter att första mötet slutade 4-0 till engelsmännen.

Espanyol ligger sist i La Liga med fem poäng upp till Celta Vigo som ligger på rätt sida av strecket. Förlorade återigen i ligan i helgen efter ett rött kort i 25:e minuten. Förlorade 4-0 i första mötet så vem som går vidare i kväll känns redan klart och Espanyols fokus bör ligga att försöka klara sig kvar i ligan.

Wolverhampton går det bättre för. Har häng på Champions League-plats i ligan efter 3-0 i helgen hemma mot Norwich. Laget har en viktig match på söndag när laget reser söderut till London för möte mot Tottenham. De ska inte kunna tappa bort den ledningen de har utan de är ett bättre lag än Espanyol och det kan nog vilas några spelare för matcherna duggar tätt vid den här tiden på säsongen.

Det blev 21 frisparkar i första mötet och då var det fortfarande liv i vem som skulle gå vidare. Innan dagens match är det klart så att det skulle bli tufft och hårt har jag svårt att se. De vill inte ha några skadade utan den här matchen ska spelas av för att sen gå vidare till nästa match. Espanyol är dessutom ett lag som får ytterst få offside. Går sällan i djupled vilket är en fördel för det här spelet.

Jag spelar Wolverhampton under 13,5 frisparkar 1.61 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip