Estland:

108-rankade Estland står inför en tuff utmaning när Belgien kommer på besök. Lagen möttes även i VM-kvalet för två år sedan – då vann Belgien båda mötena med 5-2 på bortaplan och 3-1 på hemmaplan.

Efter att ha förlorat första kvalmatchen borta mot Österrike, 1-2, i mars inkasserade Estland kvalspelets första poäng när man spelade 1-1 borta mot Azerbajdzjan i lördags. Rauno Sappinen gav esterna ledningen efter en knapp halvtimme, innan hemmalaget kunde kvittera i andra halvlek.

Belgien:

Efter den utmärkta kvalstarten med 3-0-segern mot Sverige – där Romelu Lukaku gjorde hattrick – fick Belgien nöja sig med blott en poäng hemma mot Österrike i lördags. Det var en jämn match som böljade fram och tillbaka och trots att Youri Tielemans hade en boll i överliggaren i slutminuterna kändes 1-1 som ett rättvist resultat.

Domenico Tedesco har fått en bra start på förbundskaptenslivet i Belgien där han så sakteliga genomför något av ett generationsskifte. I Kevin de Bruynes skadefrånvaro startade endast Romelu Lukaku av de gamla rävarna i Belgiens gyllene generation och frågan är om Tedesco gör några förändringar till den här matchen. Lois Openda knackar på dörren till startelvan och är ett offensivt alternativ. Jérémy Doku och Dodi Lukebakio startade i ytterpositionerna och orsakade bekymmer för de belgiska ytterbackarna med sin fart och skicklighet i 1v1-spelet, även om de inte riktigt lyckades konvertera det till högkvalitativa målchanser. Openda och Johan Bakayoko är alternativ, och Aster Vranckx debuterade när han hoppade in och ersatte Orel Mangala på det centrala mittfältet, men jag tror inte Tedesco behöver göra några stora förändringar.

Belgien solklar favorit

Belgien är i vanlig ordning starka i kvalsammanhang och efter poängtappet mot Österrike senast lär Tedesco vara angelägen om att återvända till segerspåret här. Även om Belgien saknar pjäser som De Bruyne och Amadou Onana ska det råda klasskillnad lagen emellan och jag har svårt att se en annan utgång än en bekväm seger för Belgien.

Belgien -1.5 finns till 1,71 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip