Edit: Omg, stängde ner verksamheten pga uruselt nät utomlands och missade att Palestino släppte in 1-1 i 97e minuten igår. Vidrigt

Ikväll är det Copa Sudamericana igen och match mellan dem lagen som var en del av förra veckans hårdaste rek i nämnda turnering. Väl där gick det inte riktigt som tänkt... eller, såhär, matchbilden var som förväntad men resultatet uteblev. Barcelona drog det längsta strået och de flesta undrar hur hemmalaget gick segrande ur den kampen.

Estudiantes har i varje fall hunnit förlora ytterligare en match mot nyblivna argentinska mästarna River Plate. Slutsiffrorna 1-3, på bortaplan, är inte skit egentligen utan mer förväntat då den ligger mitt emellan dessa sextondelsfinaler och fokus låg självklart på returen.

Nog nu va?

Barcelonas positiva resultat i dem två senaste cupmatcherna, alltså 2-2 för tredjeplatsen i Coap Libertadoresgruppspelet mot Cerro Porteño och 2-1 i sextondelen i Coap Sudamerican mot Estudiantes, har kommit tack vare en stor portion tur.

Inga andra resultat imponerar egentligen och de har hela 5 förluster på dem 8 senaste matcherna, eller endast två segrar om man så vill. Och den andra segern kom mot Liga Pros absolut sämsta lag.

Den här resan borde ha tagit slut redan under Copa Libertadores gruppspelsfas men storlaget från Ecuador har flaxat sig igenom lite väl många gånger. Ikväll är det bortaplan mot ett oerhört mycket bättre lag som dessutom fortsatt är inne i serielunken, till skillnad från Barcelona som bara haft sitt deltagande i CL och CS att tänka på den senaste månaden. 2 matcher mer specifikt. Visst finns det ingen risk för slitage men samtidigt är 2 matcher på 1 månad lite väl lite i det här skedet. Ska Barcelona kunna tända till, bara sådär, lagom till den här matchen? Nej, not today!

Estudiantes kommer att dominera i 90 minuter framför sina grymma supportrar. Jag blir MYCKET förvånad om de inte vinner matchen, Estudiantes -1 Asian Handicap spelas till 2.00 (1.85+) hos Unibet. Kliver in lite hårdare på det (1,5x flat).

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip