Engelska Premier League fortsätter efter helgen med ett spännande möte på tisdag kvällen, där Everton tar emot Arsenal. Båda lag kommer från möten där många mål har gjorts och släppts in. Det finns all anledning till att mål kommer att göras från båda håll igen, så värt att kika närmare på ett spel där båda lag ska göra mål.

Everton har gjort mål framåt i alla sina sju hemmamatcher i ligan denna säsong. På Goodison Park är Everton obesegrade och spelar väldigt stabilt, där Romelu Lukaku gör sitt jobb på topp och nätar gång på gång. Målformen är god för belgaren, som nätade två gånger i helgen, i bortaförlusten mot Watford med 3-2. Anmärkningsvärt är också att Everton släpper in en hel del mål. På de fem senaste matcherna har det blivit insläppta mål och mot Arsenal blir det svårt att bryta den trenden.

Arsenal har spottat in mål på sistone. De senaste matcherna har slutat:
Arsenal 3 - 1 Stoke City
West Ham United 1 - 5 Arsenal
Arsenal 3 - 1 AFC Bournemouth
Manchester United 1 - 1 Arsenal
Arsenal 1 - 1 Tottenham Hotspur
Sunderland 1 - 4 Arsenal

I de sex senaste matcherna har de alltså både gjort massa mål framåt, men också släppt in mål bakåt. Det finns ett större avbräck i mittbacken Shkodran Mustafi, som fick lämna planen efter 25:e minuten senast mot Stoke, på grund av en skada i baksida lår. Mustafi har varit en nyckelspelare denna säsong och en stor anledning till att Arsenal parkerar på en andra plats i ligatabellen just nu. Detta avbräck kommer att synas i försvaret, som inte kunnat hålla tätt bakåt sedan den mållösa matchen mot Middlesbrough den 22 oktober 2016.

Allt tyder på att målfesten ska fortsätta och att båda lagen kommer att göra åtminstone varsitt mål. Ett spel på Båda Lag Gör Mål till 1.74 i odds läggs hos Bethard .


Saknas.
Everton:
Yannick Bolasie 13/1
Arouna Koné 3/0

Arsenal:
Shkodran Mustafi 12/0
Santi Cazorla 8/2
Aaron Ramsey 6/0
Mathieu Debuchy 1/0
Källa: Skadekollen.com

Startelvan, Everton:
Stekelenburg
Coleman - Williams - Funes Mori - Baines
Gueye - Barry
Deulofeu - McCarthy - Mirallas
Lukaku


Startelvan, Arsenal:
Cech
Bellerin - Gabriel - Koscielny - Monreal
Coquelin - Xhaka
Walcott - Özil - Iwobi
Sanchez

This is the stats tab
This is the post tip