Lunchmatch i England mellan två lag som varit en besvikelse den här säsongen, Everton-Arsenal.
Mitt speltips: Över 3 mål i matchen. Finns till bra odds hos Bethard eller SpeedyBet . Spelet innebär att du får pengarna tillbaka om det landar på exakt tre mål.

Att Arsenals trupp är ett rejält fuskbygge var jag inne på redan i augusti och nu står det väl klart för de flesta. Spelar inte så stor roll vem som är tränare när spelarna helt enkelt inte är bra nog. Är ett mittenlag för dagen, varken mer eller mindre. Tror inte Artetas intåg ändrar på det, åtminstone inte på kort sikt. Från april och framåt har de spelat 25 PL-matcher där de tagit 32 poäng. Det stora problemet är defensiven - den här säsongen har de lyckats hålla två nollor. Bara fyra lag är "värre" vad gäller xgA i Premier League - så det är tydligt att laget släpper till alldeles för många målchanser.

Mycket svårt att se Arsenal hålla nollan mot ett Everton som sett bättre ut sedan Marco Silva lämnade. Arsenal har också vissa defensiva truppfrågetecken då det är tveksam status på samtliga mittbackar inför den här matchen. Blir det Maitland-Niles och Saka som ytterbackar (de avslutade matchen mot City) är det nästan parodiskt svagt defensivt. Lägg till ett innermittfält som inte alls har förmågan att skydda de svaga mittbackarna och du har ett recept på en riktig soppa.

Framåt var Arsenal svaga mot Man City, men kapacitet måste ändå sägas finnas. Aubameyang, Pepe, Lacazette och Martinelli (en av få ljusglimtar den här säsongen) måste väl ha vad som krävs för att såra ett Everton som också sett riktigt stöka ut defensivt stora delar av den här säsongen.

Tror det här blir en öppen match mellan två lag som känns klart bättre framåt än bakåt. Mycket bra chans för att bägge lagen nätar och jag tror inte vi landar på 1-1. Minst tre (vilket hade gett pengarna tillbaka) känns mycket troligt och överspelet känns som en bra position - kan se bägge lagen göra två mål här faktiskt.

This is the stats tab
This is the post tip