Everton har fått den reaktionen på tränarbytet som laget ville ha. Kan Arsenal få det med Mikel Arteta?

Hemmalaget sparkade Silva efter derbyförlusten och ikonen Duncan Ferguson har tagit över tillfälligt. De fick utdelning i form av seger hemma mot Chelsea samt ett kryss borta på Old Trafford. Ferguson är inte rädd för att vara ta beslut. Kean kom in i andra halvlek mot Man United men fick sedan gå av lite senare. Visst, det var inget strålande inhopp han gjorde men det är tufft att hänga ut en spelare på det sättet.

Arsenal har också skickat iväg sin tränare men de har kommit ett steg längre när de igår gjorde klart med Mikel Arteta som tar över huvudansvaret. All heder åt Ljungberg som försökte och ville något men det är en svår grupp att arbeta med, där många sätter sig själva före laget när det går dåligt. Så att få en tränare som var en ledare på planen för klubben och att det inte var så längesen. Ljungberg har också betytt mycket för klubben när han spelade men spelarna som är där idag, de flesta kollade inte på Arsenal då, utan för dem är Ljungberg ungdomstränaren som fick platsen gratis när Emery sparkades.

Försvaret hos båda lagen ser väldigt skakigt ut. Ferguson har fått in kämparglöd som fattades och gått tillbaka till en renodlad 4-4-2, men fortfarande frågetecken till backlinjen. Arteta kommer inte hinna ändra något utan mer att tända en gnista hos spelarna, som kan bli avgörande sett till resultatet, men försvarsspelet kommer se likadant ut den här matchen.

Det kommer bjudas på lägen och enligt bolagen förväntas runt 28 skott i dagens match. Det gör att jag trodde den här linan skulle upp en boll.

Jag spelar över 14,5 insparkar 1.90 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip