Speltips: BLGM till 1.79 hos Expekt .
—-
Ett Everton som med ljus och lykta söker sin första trepoängare tar emot Arsenal hemma på Goodison Park under söndagen.

Everton står på en poäng efter fyra spelade matcher, och den poängen kom senast på bortaplan mot Sheffield United. Sanningen är dock att man förtjänat någon poäng till denna säsongsinledning.

Arsenal står på tre vinster och ett kryss efter fyra spelade matcher. Segern senast mot Manchester United var både förlösande och viktig i jakten på City, som må vara tidig men redan igång.

Statistiken talar emot Arsenal

Arsenal har faktiskt haft det tufft på Goodison Park de senaste åren. 1-0 till Everton förra säsongen och 2-1 säsongen innan det. Jag säger inte att Everton har speciellt goda chanser att vinna den här matchen, men en jämn match väntar jag mig trots allt. Everton ser inte så dåliga ut som poängen säger, och man ska inte ta lätt på den typen av statistik som jag nyss nämnde.

Arsenal har sett bra ut, men långt ifrån strålande, och jag tror man kommer få kämpa för att få med sig tre poäng hem till London. Går mållösa tror jag inte man gör, men faktum är att man har släppt in mål i tre av fyra matcher hittills. Och målen bör börja komma även för Everton.

Spelet blir därför BLGM till 1.79 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip