Goodison Park ger oss mötet mellan Everton och Aston Villa från Premier League och här är min idé att plocka fram spelbyggaren hos Unibet .

Läget i bortalaget är att de återfinns på en 13'e plats i Premier League-tabellen med 20 matcher spelade och just nu har de samlat ihop 23 poäng. Det är lång väg att vandra för att äta sig ikapp topp sex-lagen då Arsenal just nu har 35 poäng på sin sjätteplats, men ingenting är omöjligt och eftersom de lyckades hämta upp 0-2 till 2-2 hemma mot Man United förra omgången är det nog rimligt att förvänta sig att gästerna siktar på en trepoängare här.

Everton är på 16'e plats i tabellen och just nu är hemmalaget fyra poäng efter Aston Villa. Hemmalaget kommer närmast från en tung 2-1-förlust borta mot Norwich och formen i hemmalaget är allt annat än bra. Ser vi till de fyra senaste i ligan så noteras Everton för en oavgjord historia och övriga tre är förluster.

När Aston Villa var på besök här i fjol blev det bortaseger med 2-1 och jag tror det kan bli något liknande igen.
Mitt val blir dock att spela dubbelchansen på X2 ihop med över 7,5 hörnor då jag tror på en sevärd match mellan två lag som går för tre pinnar.

SPELTIPS
X2 + över 7,5 hörnor till1.76 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip