Viktiga poäng i botten när Everton tar emot Aston Villa.

Hemmalaget har två raka segrar på hemmaplan och saker har förändrats sen Sean Dyche kommit in. Det behövdes något nytt i Everton och man tog in Dyche för att rädda kvar klubben i Premier League. Två starka hemmasegrar med 1-0 mot Arsenal respektive Leeds samt en bortaförlust mot Liverpool. Det är ett annat Everton vi får se nu. Bättre att komma till chanser för det är tydligare att man ska gå rakare på mål och mer noggrant vid fasta situationer.

Aston Villa har också tagit in en ny tränare under säsongen. Unai Emery har fått ansvaret och hans största problem som laget behöver jobba med är defensiven. Laget har gjort mål i tolv raka tävlingsmatcher och senast man gick mållösa vad i oktober förra året så där ligger inte problemet. Men defensiven är inte bara dålig kollektivt utan främst individuellt. Mings insatser de senaste matcher mot Arsenal och Leicester är långt ifrån godkända. Måste upp med kvalitet och få bort misstagen som leder motståndare till mål.

Evertons spelidé är lätt att förstå och jag tycker man har en trupp för att spela på det sättet. Får fler chanser på det här spelet och blottar sig inte bakåt i lika stor utsträckning som tidigare. Med det i åtanke samtidigt som vi lägger till Aston Villas försvarsspel så tror jag Everton kommer ha en lämplig uppgift här och skapa fler än elva skott i matchen.

Jag spelar Everton över 11,5 skott @1.75 hos Unibet .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip