Goodison Park i Liverpool ger oss mötet mellan Everton och Boreham Wood under torsdagskvällen och undertecknad väljer att plocka ett spel med hjälp av spelbyggaren hos Unibet till denna 8-delsfinal i FA-cupen.

Premier League-laget Everton kliver av förståeliga skäl in i denna slutspelsmatch som storfavoriter. Hemmalaget har ett bättre lag och fördel av hemmaplan, vilket med största tänkbara sannolikhet ger dem avancemang i denna slutspelsmatch. Ser vi till dagsform är Everton inte i sitt bästa jag för tillfället. Hemmalaget kommer närmast från uddamålsförlust mot Manchester City i ligan och det med 1-0. Nu kan de bryta en negativ trend genom seger i FA-cupen och det ska dem bara fixa!

Boreham Wood huserar till vardags i National League och detta är ett par serier ner i det engelska ligasystemet. Gästerna har stått för en fantastisk prestation genom att ta sig hela vägen hit, men här bör det roliga ta slut för deras del. Formen? Hygglig. Senast de var i farten så slog de Eastleigh med 1-0 på hemmaplan i ligan, men nu väntar tuffare motstånd och jag är inte helt övertygad om att gästerna har vad som krävs för att stå emot här.

SPELTIPS
Everton vinner matchen, men det bör inte bli något "riktigt" målkalas. Via spelbyggaren får vi 1.53 på hemmaseger + under 4,5 mål i matchen och det fastnar jag för.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip