Everton tar sig an Bournemouth på Goodison Park. Det som skiljer lagen åt i tabellen är målskillnad som är bättre hos Everton, för de har båda spelat in 27 poäng efter 21 omgångar.

Sympatiserar man inte för något utav lagen så känns inte den här matchen som något euforiskt, som man väntat på hela helgen. Det finns förutsättningar för att bli en bra match, men i det långa loppet, alltså sett ur hela säsongen så ger inte tabellen någon extra krydda till matchen. Avståndet upp till någon Europaplats är för långt och till strecket neråt är poängen också där för många för att de ska råka så illa ut.

Med det sagt så tror jag att vi kommer få se en rolig match, för Bournemouth vill spela fotboll och Everton ser troligtvis sig själva som laget som ska föra den här matchen. Jag riktar återigen in mig på skottspel. Den gången tycker jag Evertons lina är för hög.

Den här linan går ett lag inte bara över, även om det skulle vara City eller Liverpool. För att skjuta minst 17 skott behöver du ha tryck i stora delar utav matchen. När man möttes på sydkusten i Bournemouth slutade det med elva skott för Everton och med ett bollinnehav 49-51.
Förra mötet på Goodison Park mellan lagen slutade 2-1 efter två sena mål av hemmalaget. Trots underläge blev det 12 skott för Everton och 50/50 i bollinnehav.

Jag tycker man underskattar Bournemouths skicklighet med boll och deras sätt att spela fotboll. Jag ser framför en jämn match - och då ska under 17 skott vara större chans än 1.66 i odds.

Jag spelar Everton under 16,5 skott @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip