Premier League-omgången avrundas under måndagskvällen och detta med omgångs fyras sista match från Goodison Park där Everton tar emot Burnley.

Formen på hemmalaget är bra. Everton kliver in i denna hemmamatch med två raka segrar och i ligan har de hittills vunnit två av tre och den tredje kryssade de sig ur då de spelade 2-2 borta mot Leeds. Vinsterna har kommit genom 3-1 här på Goodison Park mot Southampton i premiären och innan landslagsuppehållet blev det 2-0-seger borta mot Brighton. Dominic Calvert-Lewin har stått för tre fullträffar inledningsvis och han uppges vara tveksam till spel här då han dras med en lårskada, men Everton har fler potentiella målskyttar och i egenskap av hemmalag tror jag de drar det lägsta strået igen.

Burnley står på två förluster och en oavgjord på tre ligamatcher så här långt. De kryssade i sista matchen innan uppehållet hemma mot Leeds genom 1-1. Innan det förlorade de hemma mot Brighton i premiären med 2-1 och därefter blev det 2-0 i baken borta mot Liverpool. Nu ställs de mot ett starkt hemmalag där Everton tar favoritskapet med rätta och som tidigare sagt är min teori att hemmalaget lever upp till förväntningarna mot ett bortalag som inte riktigt imponerar.

SPELTIPS
Everton som vinnare till 1.76 hos Unibet .

2-0. Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip