En intressant match mellan Everton och Chelsea som inleder omgång 16 med avspark 13.30.
Supportrarna till Chelsea har fått se sitt lag svänga rejält i underhållande matcher hittills denna säsong och här tror jag ännu en väntar. Chelsea är alldeles för ojämna och obalanserade samtidigt som jag gillar Evertons senaste två insatser, trots att de har slutat med noll poäng.
Jag spelar Everton asian hcp +0,5 till 1,96 hos bet365 .

Tillslut gick det inte längre. Efter Evertons 5–2 förlust mot Liverpool fick Marco Silvas lämna klubben som han har tränat sedan 2018.
Man ska komma ihåg att Liverpool är snuskigt bra när de väl får till det, men jag tycker dock att Everton hade deras moments. De gjorde två mål på ligans, för tillfället, bästa lag och hade periodvis ett effektivt och attraktivt spel som genererade lägen. Tyckte The toffees gjorde det bra innan det också, då mot Leicester i en tajt match där de förlorade på stopptid. Tunga resulta för Silva, som i slutändan kostade honom jobbet.
Ska bli intressant och se om det blir någon reaktion från spelarna här i spelet.
Richarlison har skrivit på nytt kontrakt och har fått luft under vingarna. Målat i hans två senaste matcherna och är nu uppe på totalt fem strutar.

Lampards Chelsea förlorade surt mot West Ham för två omgångar sedan. Blev en redig kupongrensare på stryket med många förvånade tipsters.
Abraham saknades och Giroud fick inte mycket upprättelse i den matchen, efter en längre tid på bänken. Jisses, vad svag han såg ut.
Abraham var tillbaka senast i vinsten mot Aston Villa. Och genast såg det bättre ut.
Har varit lite småskavanker på Abraham men Lampard lät positiv på fredagens PK: "Abraham is good. He hasn't done much between games. We will make sure in the moment he is good”.

Möjliga startelvor:
Everton: Pickford; Coleman, Mina, Keane, Digne; Schneiderlin, Davies; Iwobi, Sigurdsson, Bernard; Richarlison
Chelsea: Arrizabalaga; Azpilicueta, Zouma, Christensen, Palmieri; Jorginho, Kante; Willian, Mount, Hudson-Odoi; Abraham

Det svänger om Chelsea, minst sagt. Förlorade mot West Ham och släppte flera chanser hemma mot ett trött Aston Villa. Försvarslinjen duger inte, helt enkelt. Evertons fembackslinje ställer till det för lag och jag kan tänka mig att Chelsea kommer få extra mycket problem, då vi inte riktigt fått se ett Chelsea som kan luckra upp låga försvar på löpande band.

SPEL: Everton asian hcp +0,5 till 1,96
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip