Över 1,5 mål av Everton spelas i söndagens PL. 1.95 hos OHMbet eller SpeedyBet .

Marco Silvas Everton är klart sevärda. Fått en lite småryckig start på säsongen med röda kort och en avstängning på nyckelspelaren Richarlison. Ändå gjort minst två mål i fem av åtta PL-matcher. Har en spännande offensiv med Walcott, Sigurdsson, Bernard och just Richarlison, som väntas ta strikerpositionen här efter att ha gjort mål från den positionen i matchen mot Leicester före uppehållet.

Tänkbar elva:

Pickford
Kenny, Keane, Zouma, Digne,
Schneiderlin, Davies
Walcott, Sigurdsson, Bernard
Richarlison

Palace ligger på gfjortonde plats inför den här matchen. Även om det är långt kvar av säsongen känns det som att det är där någonstans laget kommer ligga den här säsongen. Offensiven är oerhört beroende av Zaha, som har dragits med skadeproblem här. Har haft en rätt gynnsam inledning av säsongen rent spelschemamässigt. Hållit nollan mot Hudds, Fulham och Newcastle - det mesta tyder på att det är tre av seriens fem sämsta lag. Ser man på Xga-statistik (expected goal against) har Palace släppt in nästan tre mål färre än förväntat sett till kvaliten på målchanserna för motståndarna. Även om Hodgsons gäng är välorganiserade är jag inte överdrivet imponerad av lagets defensiv, tror de får det tufft att stänga till mot ett bra Everton här.

Tänkbart lag:

Hennessy,
Wan-Bissaka, Sakho, Tomkins, Van Aarnholt
Kouyate, Milivojevic, Mcarthur
Townsend, Jordan Ayew, Zaha

Tycker det skiljer en klass mellan lagen här. Everton har en hel del olika offensiva hot och har dessutom en okej bredd som gör att även bänkspelarna kan hota när de blir inbytta. Tycker de ska ha bra segerchans mot ett begränsat Palace här och väljer ö1,5 mål som ger bättre betalt än raka ettan i skrivande stund.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip