I en av få PL-matcher i helgen reser Crystal Palace upp till Goodison Park.
Mitt speltips: Everton gör över 1,5 mål i matchen.
1.84 hos 10bet , Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Skiljer bara tre poäng mellan lagen i tabellen, men tycker hemmalaget är klart bättre än Palace. Håller inte bortalaget högt alls och tycker de sprungit orimligt bra med en svag trupp. Är väl ett av de mest tydligt defensivt välorganiserade lagen, men tycker spelartruppen är svag. Har överpresterat relativt kraftigt sett ill xG-statistiken och blir inte förvånad om de inte håller i samma poängsnitt de har nu in i mål. Har fortfarande en del spelare på skadelistan, kanske inga nyckelspelare, men de får gå runt på samma gubbar i match efter match. Tunn bänk också. Tänkbar elva:

Guaita,
Ward, Tomkins, Cahill, Van Aanholt
Kouyate, Milovojevic, Mcarthur
Townsend, Ayew, Saha

Everton är ett av formlagen i ligan sett till de senaste månaderna. Bara Man City och Liverpool har tagit fler poäng senaste tio omgångar. Även om det inte ser briljant ut alla gånger är det tydligt att Ancelotti lyft laget. Fiaskouttåg mot Liverpool i FA-cupen, men i ligan har spelet sett bra ut. Är också en av "underpresterarna" i ligan sett till xg-statistiken, så inte otänkbart med ett bättre poängsnitt in i mål för Evertons del. Okej truppläge med Gomez skadad sedan tidigare och Delph avstängd. Tycker en tänkbar elva känns spännande offensiv med offensiva ytterbackar, Richarlisons klass, Calvert-Lewins "jobbig att möta-spelstil", mittbackarnas fasta situationer-hot m.m:

Pickford,
Sidibe, Mina, Holgate, Digne
Walcott, Sigurdsson, Davies, Iwobi
Richarlison, Calvert-Lewin

Håller Everton som minst någon klass bättre än bortalaget här. Oddset på ö1,5 är i skrivande stund högre än raka ettan, vilket gör att det spelet känns bättre. Ger oss vinst på spelet även vid 2-2 exempelvis, vilket inte känns helt otänkbart. Men jag blir inte förvånad om vi får en repris på 2-0-mötet från i fjol.

This is the stats tab
This is the post tip