Everton tar emot Crystal Palace i den första matchen av omgång 26.

Vinteruppehåll för PL-lagen innebär fyra matcher i helgen och sex matcher nästa helg. Färre matcher att titta på men det erbjuds specialspel i samtliga matcher och det är vi glada för.

Den här matchen är viktig för Everton. De står vid ett vägskäl i tabellen om de ska haka på och slåss om platser som tar laget ut i Europa. Dessvärre är det endast nio poäng ner till nedflyttning och även om det är många poäng så väntar Arsenal (b), Man United (h), Chelsea (b) och Liverpool (h) i de kommande matcherna efter Palace-matchen.

Crystal Palace går inte lika bra som de gjorde i början. Ingen vinst på de sju senaste matcherna talar för att Palace har problem och något de behöver åtgärda innan de ramlar för långt ned i tabellen.

David Coote ska hålla i pipan. En svårbedömd domare som i vissa perioder av matcher släpper uppenbara frisparkar för att senare blåsa för minsta lilla sak. Jag tror Palace fortsätter spela en viss 4-5-1 med tre centrala mittfältare för att försöka vinna innermittfältet. Matchens betydelse samt att jag tror det kommer bli en del spel på mitten mellan lagen gör att jag går in på frisparkar för hemmalaget. I förra mötet på Selhurst Park fick Everton 20 frisparkar.

Jag spelar Everton över 11,5 frisparkar @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @Robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip