Everton jagar förnyat kontrakt i Premier League och har det kämpigt som tusan just nu. Crystal Palace som gästar kommer utan press och kan här ta femte raka ligamatchen utan förlust. Om de löser det? Mycket möjligt!

Everton kommer från förlust senast och det här på Goodison Park där de kammade noll genom en 3-2-förlust mot nykomlingen Brentford. I den matchen hade Everton en 1-0-ledning redan efter tio minuters spel, men kort därpå ådrog sig Jarrad Branthwaite ett rött kort och Everton fick från matchminut 18 genomföra matchen med tio spelare. Seamus Coleman stod för ett självmål före halvtid, vilket gav 1-1, men innan de första 45 var över så hann brassen Richarlison ge Everton ledningen på nytt då han nätade från straffpunkten. Händelserika första 45 minuter, helt klart!

Andra halvan då? Brentford kom tillbaka. De vände på underläget och vann med 3-2. Yoane Wissa gjorde 2-2 i matchminut 62 och bara två minuter senare kom matchens sista mål då Rico Henry gjorde 3-2--målet för Brentford. Nattsvart och enormt tungt för Everton som alltså kammade noll poäng och som dessutom fick lägga till Branthwaite på frånvarolistan. Där finns sedan tidigare lirare som Yerry Mina (skadad), Andros Townsend (skadad) och även Fabian Delph (skadad).

Crystal Palace? De gästar denna ligamatch med fyra raka utan poängtapp. Gästerna för dagen har ett 1-1-resultat borta mot Aston Villa med sig och gör här sin andra raka bortamatch. Löser Crystal Palace en seger mot ett pressat och förmodligen stressat Everton så går de från 13'e-platasen till den tionde i Premier League-tabellen och även om det inte är mer än prestige i det så är det ändå uppåt som detta Crystal Palace siktar.

Formen är bra och jag tror helt enkelt att Crystal Palace ska ses med bra chans även i detta möte! De har ett avslappnat läge i gruppen och kan ta sig an matchen med harmoni så med det sagt är det X2 som blir valet för denna gång.