Intressant match mellan Marco Silvas krisande Everton och Manuel Pellegrinis West Ham.
Silvas "The toffees" står på fyra raka förluster och har nu trillat ner på nedflyttningsplats. Silva är därmed bolagens favorit till att få foten näst av alla tränare i Premier League. Därav ser jag stort värde i dubbelchans på West Ham här till 1,92 hos bet365 .

Everton är i lite kris. Senast laget hade en sådan pass dålig form som i nuläget var 2005 och det är inte mycket som pekar på en förbättring. Everton har gjort två ligamål i de senaste fyra matcherna – målskyttet blöder. Det blomstrar potential om Calvert-Lewin men att 22-åringen är klubbens i nuläget bästa målskytt (två mål) säger en del om lagets målskörd.
Möjligt att tränaren Silva har fått spelarna att sträcka aningen på ryggen igen under landslagsuppehållet men problemet ligger i offensiven och målskyttet, det är tydligt.
Här är även högerbacken Seamus Coleman avstängd efter två gula mot Burnley senast.
Fabian Delph är tveksam samtidigt som Jean-Philippe Gbamin blir borta i drygt tre månader.
Theo Walcott är även han tveksam.

Det som började så otroligt dåligt på säsongen, utrullade av Man City, har börjat se bättre och bättre ut.
West Ham placerar sig på en åttonde plats i tabellen inför omgång nio.
Pellegrini och hans lag ska ha bra chans på fyra positiva resultat i de kommande omgångarna – Everton, Sheffield United, Newcastle och Burnley väntar.
Senast föll laget mot Crystal Palace med 1–2 i en match där jag tycker "The Hammers" gjorde en bra insats mot men de fick inte riktigt utdelning på sina lägen. Bör ha bra chans att studsa tillbaka nu. Sanningen är att West Ham är endast två poäng från topp fyra i tabellen. Det är imponerande.
Nyförvärvet Sébastien Haller på topp ser väldigt spännande ut med sina fyra mål. Så även Yarmolenko och Anderson på sina kanter.
På bortaplan är West Ham än så länge obesegrade med tre kryss och en vinst mot motståndare som Brighton, Watford, Aston Villa och Bournemouth.
Minuset är att målvakten Fabianski blir borta till årsskiftet. Stort avbräck för West Ham såklart. Jiménez ersätter.

Möjliga startelvor:
Everton:
Pickford; Sidibe, Keane, Mina, Digne; Gomes, Delph; Richarlison, Sigurdsson, Iwobi; Kean
West Ham:
Jimenez; Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell; Yarmolenko, Noble, Rice, Lanzini, Anderson; Haller

Ska bli intressant hur Everton, med sin dystra forn, klarar sig utan sin högerback Coleman här – som bidrar med så mycket framåt på sin högerkant. Everton kommer vara desperata för att vända deras negativa form men här ställs de mot ett West Ham som har gott om offensiv kraft framåt. "The Toffees" defensiv har inte sett vattentätt ut och bör läcka även under lördagens tidiga match.

SPEL: West Ham asian hcp +0,5 till 1,92
1/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip