Ett riktigt hett derby avslutar helgens omgång i Liverpool.

Everton +1.5 hörnor spelas ikväll.

Lagens tre senaste matcher med hörnor.

Everton-Arsenal 2-1 (8-3)
Watford-Everton 3-2 (2-4)
Everton-Man United 1-1 (6-3)

Middlebrough-Liverpool 0-3 (5-2)
Liverpool-West Ham 2-2 (11-4)
Bournemouth-Liverpool 4-3 (4-9)

Everton på hemmaplan mot Liverpool en måndag kväll i december. Det är vad jag älskar med Premier League. Kommer vara laddat möte såklart och eftersom Mike Dean håller i pipan så kan verkligen allt hända. Men jag väljer att spela hörnor på hemmalaget precis som jag gjorde när Arsenal gästade Goodison Park.

Everton är riktigt starka på hemmaplan och ett av få lag som inte förlorat på hemmaplan i serien den här säsongen, trots att lag som Arsenal, Man United och Tottenham kommit på besök. Man spelar med ett stort självförtroende hemma och vill framåt och vinna sina matcher. Sällan man backar hem och låter motståndarna föra matchen. Man har vunnit "hörnmatchen" på sin hemmaplan förutom mot Watford (8-8) och Tottenham (5-6. Så det här spelet som det erbjuds idag har suttit varje gång den här säsongen allts

Liverpool har överraskat mig positivt men frågan är om det håller en hel säsong med att ha ett så pass dåligt försvarsspel som man faktiskt har när man jämför med dom andra lagen som ligger där uppe i tabellen. Coutinho saknas såklart för Klopps gäng men man fortsätter att göra en massa mål även utan honom.

Ser man till bollinnehav så tror jag att så länge det står 0-0 så kommer nog det var ganska jämnt där båda lagen kommer med långa anfall. Jag tror dock att Liverpool kan vara ganska bekväma med att kontra med sina snabba offensiva spelare.

Jagielka är avstängd och det är såklart ett tapp men bra för det här spelet eftersom om Liverpool tar ledningen är det bara positivt att kaptenen inte kommer till spel ikväll.

Jag spelar Everton +1,5 hörnor @1.80 hos Nordicbet med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip