Everton gästas av Lyon ikväll på Goodison Park i Europa League.
Jag spelar Lyon asian handicap 0 till 1,88 hos bet365 , dvs pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort.

Grupp E:
1 Atalanta 2 1 1 0 4:1 +3 4p
2 Apollon 2 0 2 0 3:3 0 2p
3 Lyon 2 0 2 0 2:2 0 2p
4 Everton 2 0 1 1 2:5 -3 1p

Senaste match;
Birghton - Everton 1-1
Lyon - Monaco 3-2

Sista chansen för Ronald Koemans ikväll? Många chanser till lär han inte få vilket fall. Både spel och resultatmässigt så har det sett dystert ut för Everton. Den blåa Liverpool-klubben förväntas alltid vara med och nosa på Europaplatserna i Premier League, i år även så. Men Everton har inte alls levt upp till förväntningarna inledningsvis. Laget ligger på plats 16 i Premier League och har bara tagit en pinne än så länge i Europa League. Dessutom ser spelet väldigt idéfattigt ut i stora delar.

Lyon ligger "bara" 6a i Ligue 1 men det skiljer bara 3 poäng upp till Monaco på andraplatsen. Väldigt jämt med andra ord om man bortser från suveräna PSG som leder komfortabelt. Lyon är väldigt svårslagna men poängskörden har inte varit helt optimal då allt för många kryss har radats upp. 4-4-1 och 0-2-0 är resultaten i Ligue 1 respektive Europa League. Senast tog laget dock en blytung seger mot Monaco efter ett sent segermål av Nabil Fekir på frispark.

Mendy saknas hos gästerna och Diaz står som tveksam för spel ikväll. Sämre ser det ut för dagens värd - Coleman, Bolasie, McCarthy, Funes Mori och inte minst Ross Barkley finns på skadelistan.

Jag tror Lyon har toppchans att knipa 3 pinnar ikväll och sätta sig i en bra position i gruppen. Everton har sett allt annat än bra ut inledningsvis och Romelu Lukaku lyser med sin frånvaro i offensiven.

Everton har bara vunnit 2/11 senaste matcher samtidigt som Lyon bara förlorat en match den här säsongen, och det var mot PSG borta, inte mycket att säga om med andra ord. Raka tvåan känns fin men jag väljer (asian hcp +0) med tanke på hur många kryss Lyon radat upp.

Tippar 1-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip