Everton tar emot ligamästarna hemma på Goodison i kväll.

Det är ett Everton som vi känner igen. Varierar i sina prestationer. Är det någon säsong de ska upp och ta en plats före de stora lagen så är det ett ypperligt tillfälle nu. Spurs, Arsenal, Man United och Chelsea ser inte stabila ut och Everton ska ha en vettig chans att hamna före något lag. Men då går det inte att förlora mot Sheffield United på hemmaplan.

Manchester City slog enkelt ut Preston i ligacupen. Det var killar som inte spelade i 8-0-vinsten mot Watford förra helgen som fick speltid i veckan. Men den bredden som City har kunde det lika gärna varit ett a-lag som var uttagna. Nu tar de bussen de fyra mil för att gå av i Liverpool och slåss om ytterligare en seger i PL.

I Man City vet vi vad vi kommer få. Det kommer vara ett bollförande City som vill spela offensivt. Everton är mer oförutsägbara och defensiven har inte hamnat rätt på slutet. De brukar göra bra matcher hemma mot topplagen. Jag tror inte det räcker ändå men tillräckligt farliga för att skapa oro och få iväg några skott på mål.

Jag spelar över 8,5 skott på mål i matchen @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip