I tidiga PL-matcheen gästar Man United Everton.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Övern känns klart trolig här. För Everton har 5/7 matcher gått över 2,5 mål. Man United har minst tre mål i 4/6.

Verkar som att James Rodriguez är tillgänglig för Everton igen här. Ett stort plus om han kan återkomma efter sin skada - laget var ruskigt beigt mot Newcastle förra helgen, skapade väldigt lite. Lucas Digne återkommer också efter att ha varit avstängd senast. Han är viktig med sin inläggsfot. Måste få se ett bättre Everton än vi fick se mot Newcastle förra veckan. Har haft en vecka att förbereda sig inför den här matchen jämfört med Man United, som varit i Turkiet och härjat - så de lär känna att de har bra chans här. Richarlison dock fortsatt out.

Försvarsmässigt är jag inte övertygad om Evertons storhet. Blev visserligen nolla mot Spurs i premiären, men har därefter släppt in mål i sex raka. Blir väl antagligen Pickford i kassen igen och honom litar åtminstone inte jag på. När laget mötee Pool på Goodison hade det kunnat bli ännu fler insläppta än de två det blev till slut.

Krisigt läge för Man United. Kom från en bra period strax efter landslagsuppehållet, men senaste veckan har varit tung:
- Gjorde en usel match mot Arsenal hemma förra helgen. Förlusten var rättvis och laget skapade knappt något. Spelare som ska vara bärande (Pogba, Fernandes, Rashford) var väldigt svaga.
- Följde upp det med att förlora mot ett svagt Basaksehir i CL i veckan. Återigen väldigt svag insats på många håll, inte minst i de bakre leden.

Tre förluster och bara sju poäng på sex matcher - Solskjaer måste nog helst vinna här. Får här tillbaka Martial i ligaspel igen, bra med lite fler alternativ framåt. Även om Man United blandar och ger måste vi ge deras offensiva line-up toppchans att näta mot ett lag som Everton.

Men precis som med Everton - jag ltiar inte på Man Uniteds försvar. 13 insläppta och ligger även i botten för expeced goals against, så de kan inte skylla på otur. Uppträder inte sällan oorganiserat och ostrukturerat. Bjuder på enkla misstag. Tror de får svårt att hålla nollan igen över 90 minuter.

Så det borde vara mycket bra chans för bägge lagen att näta här. Och jag tror inte vi stannar på 1-1 här, känns som att bägge lagen kommer gå för seger vid eventuellt kryssläge. Därför tror jag överspelet är riktigt bra här.

This is the stats tab
This is the post tip