Speltips: BLGM till 1.79 hos Expekt .
—-
Everton mot Manchester City tar plats under onsdagskvällen.

Manchester City har nu åtta poäng upp till Liverpool i toppen av Premier League, med två matcher i hand. Känslan börjar bli att man inte har råd att tappa speciellt många fler poäng om man vill haka på i toppen.

Nu ställs man mot ett Everton som visserligen kommer från 2-1 förlust mot Tottenham senast, men innan det hade man fyra raka segrar i ligan.
Mot Spurs gjorde man också en väldigt fin prestation och hade mycket väl kunnat få med sig poäng.

Någon form av eld har tänts hos Everton efter poängavdraget för ett gäng veckor sedan. Kvalitén rent spelarmässigt är inte skyhög, men ett lag i form ska aldrig underskattas.

Jag ger såklart City favoritskapet i den här matchen, men någon överkörning tror jag inte att det blir.
Everton har gjort livet tufft för en rad lag hittills den här säsongen med sin tunga och fysiska fotboll, och det tror jag City kan få lite problem med.

Everton är tuffa hemma på Goodison Park

Everton har lyckats göra mål i 9 av de 10 senaste ligamatcherna. Jag tror man gör det även här.
Citys försvar fortsätter att släppa in lite väl enkla mål, och på ett kokande Goodison Park tror jag inte man orkar stå emot ett tungt och fysiskt Everton en hel match.
Everton har många offensiva spelare i fin form, så man ska enligt mig ha goda möjligheter att göra minst ett mål på Citys något svajiga defensiv.

Självklart tror jag heller inte att Citys offensiv blir nollade. Vi får se om Erling Håland är tillbaka i truppen, men oavsett är den där offensiven tillräckligt bra för att få hål på Everton.
Vill man hänga på i toppen är detta en match man behöver vinna, men jag tror man kommer få kämpa för det!

Båda lagen gör mål i matchen spelas till 1.79 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip