Everton jagar sjundeplatsen samtidigt som Manchester United vill åt en Champions League-plats.
Det gör att jag tror vi får se en rolig match på Goodison Park under påskdagen.

Everton gjorde en av säsongens sämsta matcher när laget åkte till Craven Cottage för mötet mot redan nedflyttningsklara Fulham. 2-0 till hemmalaget gjorde att Everton tappade greppet om sjundeplatsen och behöver ta poäng i den här matchen. Har en tendens att tända till mot bättre lag och få ut max från varje spelare. De gjorde det bra på Arsenal i senaste hemmamatchen när laget vann med 1-0 och skotten slutade 23-7.

Manchester United fick se sig besegrade av Barcelona - helt rättvist. United hade inte mycket att säga till och nu ställs hoppet till ligan där laget är i stort behov av en CL-plats. Bortaspelet har varit dåligt med fyra raka förluster så det är inget stort självförtroende laget åker de få mil till Liverpool för mötet mot Everton.

Everton kommer gå ut hårt och tro på det här. Känslan är att de kommer vilja ha bollen och föra spelet och jag tror de kommer att lyckas med det. Solskjaers lag har fortsatt problem i defensiven, de är inte synkade i backlinjen och släpper oerhört många skott emot sig. Watford hade 18 skott på Old Trafford förra helgen.

United har gått över linan sju raka matcher mot engelskt motstånd. Everton har precis mött Arsenal och Chelsea på hemmaplan, som är liknande motstånd som United, och då har det slutat i 30 respektive 32 skott.

Jag spelar över 24,5 skott @1.85 hos MrGreen , Unibet eller LeoVegas med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip