Lördagens första Premier League-match hämtas från Goodison Park i Liverpool. Everton tar emot Manchester United och detta med avspark 13.30. Min idé? Att vi bjuds på en hörnrik match mellan två lag som jagar tre poäng!

Everton går en ångestfylld bottenstrid till mötes. Hemmalaget har i detta nu skrapat ihop 25 poäng på 29 ligamatcher och med den poängskörden är de blott en poäng ifrån en nedflyttningsplats till The Championship. Lagen som jagar nedifrån är Burnley på 24 poäng och strax bakom dem finner vi nästjumbon Watford på 22 poäng. Värt att poängtera här är att Watford står på 30 matcher, medan Burnley och Everton bara hunnit med 29 vardera.

Manchester United som gästar på Goodison Park har en Europa-plats att jaga. Gästerna är just nu tabellsjua och detta med 51 poäng på kontot. Ovanför dem har vi West Ham på lika många poäng, men med vassare målskillnad. Sedan finner vi Arsenal på femteplatsen och för deras del är det 54 poäng på kontot, vilket är lika många som tabellfyran Tottenham. United har med andra ord fortfarande en bra chans på topp fyra, men då får man inte slarva bort poäng mot bottenlagen!

Min idé innan bollen sätts i rullning på Goodison Park denna lördag är att vi bör bjudas på en match där såväl hemma- som bortalag jagar tre poäng och med det sagt tror jag på en match där båda lagen går för det, vilket bör innebära gott om målchanser och dessutom en del hörnor.

SPELTIPS
Över 9,5 hörnor spelas till 1.65 hos Lucky Sports .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip