Speltips: Under 2,5 mål i matchen till 1.90 hos Betinia .
—-
Ett OTROLIGT viktigt möte står för dörren när Everton tar emot Nottingham Forest hemma på Goodison Park under söndagen.

Endast en poäng skiljer lag emellan, Forest på 17:e plats och Everton på 16:e plats.
Man har endast en respektive två poäng ner till Luton på nedflyttningsplats, vilket som sagt gör detta till en match som nästan betyder mer än tre poäng. Vinst här, och man sätter sig i förarsätet inför avslutningen av säsongen.

Everton kommer senast från en riktig genomkörare. 6-0 förlust mot Chelsea på Stamford Bridge var inte alls vad man hoppades på och det blir spännande att se hur man kan studsa tillbaka från det.
Till den här matchen kommer troligtvis till spel utan sin kanske bästa spelare den här säsongen i backlinjen, Jarrad Branthwaite. Man kommer även stå utan Coleman och Patterson i backlinjen, vilket gör det till ett sargat Everton-försvar.

Forest fortsätter att blanda och ge. 2-2 senast mot Wolves på hemmaplan får väl ses som ett okej resultat, men man behöver börja plocka fler vinster än man gör för tillfället.
Man har endast två segrar på de tio senaste matcherna samt tre kryss på de fem senaste. Det blir spännande att se hur mycket man vågar offra med tanke på hur mycket som står på spel i den här matchen.

Vågar något lag riskera en förlust?

Jag ställer mig tveksam till om något av lagen kommer öppna upp sig och riskera att förlora den här matchen.
Självklart vill båda lagen ha tre poäng, men att förlora vore extremt tufft i läget båda lagen befinner sig i.

Man har länge väntat på att Everton ska ta sig ur den här tuffa situationen, och minuspoängen man fått har såklart inte hjälpt, men det här fotbollslaget är inte speciellt bra.

Känslan är att Everton kommer föra matchen lite mer än Forest, men jag tror inte Everton har vad som krävs för att luckra upp Forest. Offensivt är Everton ett av de sämre lagen i ligan. Endast jumbon Sheffield United har gjort färre mål än Everton den här säsongen.

Jag tror för mycket står på spel för att något av lagen ska våga riskera för mycket, vilket gör att jag tror på en rätt målsnål pch låst historia.
Under 2,5 mål i matchen till 1.90 blir mitt drag!
This is the stats tab
This is the post tip