Everton tar emot Rotherham i FA-cupen.
Mitt speltips: Under 3 mål asian. Spelet innebär pengarna tillbaka om det blir exakt tre mål. Fullvinst på spelet om det blir 0-2 mål. Förlust på spelet vid 4+ mål.
1.74 hos bet365 .

Ett underspel känns bra här. Everton saknar Richarlison och Calvert-Lewin. Duon har varit inblandad i 16 av Evertons 26 ligamål. Kommer säkerligen märkas att dessa båda saknas. Två andra offensiva kuggar, Digne och James Rodriguez, är tillgängliga. Men bägge har dragits med skador och lär inte spela 90 minuter. Inte minst då Everton har en viktig ligamatch mot Wolverhampton redan på tisdag. Med bara två vilodagar inför den matchen finns såklart ögon riktat ditåt.

Tänkbart lag:
Olsen,
Kenny, Keane, Mina, Godfrey
Davies, Doucoure,
Rodriguez, Sigurdsson, Bernard
Tosun

Rotherham ligger näst sist i Championship och har bara gjort 19 mål på 20 matcher. Elva av 20 matcher i ligaspelet har haft färre än tre mål, 17 av 20 har haft färre än fyra. Med tanke på att de ligger dåligt till i ligan och att de bara spelat 20 matcher (två-tre färre än de flesta andra i Championship) är FA-cupen troligen inget de prioriterar. I ligamatcherna mot topplag brukar de spela en ganska försiktig 5-4-1-uppställning. Av införrapporterna att döma verkar det bli så även här.

Här tror jag det är bra chans att Rotherham nollas. Ett Everton med offensiva avbräck lär inte ösa in mål. Utan publik och med ny viktig ligamatch om ett par dagar tror jag inte de blåser på för att gå för ytterligare mål.

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip