Everton går in EL-kvalet och säsongen 17/18 kan officiellt starta för Koemans gäng. Även om det här bli en ensidig historia så är det fortfarande en match som ska laget ska ta sig förbi.

Spelet innebär vinst om Everton vinner med tre mål eller fler.
Halv förlust om man vinner med två mål.
Förlust om man vinner med ett mål eller sämre.

Everton har gjort en bra försäsong och ser, trots att premiären i PL dröjer ytterligare två veckor, fräscha ut. Nyförvärven Wayne Rooney, Jordan Pickford, Michael Keane, Davy Klaassen och Cuco Martina är alla tillgängliga för startelvan ikväll. Många sugna att visa för fansen vem man är och att man kommer vara en tillgång till laget. Sägs vara slutsålt på Goodison Park sen ett bra tag tillbaka. Många fans i England som har längtat efter att säsongen ska dra igång. Laget saknar Coleman, Barkley och Bolasie som är på skadelistan.

Ruzomberok är ett lag som kommer från Slovakien och där slutade man på en tredje plats. Bra placering för laget för det nämligen första gången på 11 år som laget återigen får spela ute i Europa även om det med all förmodan blir utgång direkt i dubbelmötet mot engelsmännen.

Finns alltid frågetecken huruvida formen och energin är hos det på pappret klart bättre laget innan säsongen dragit igång. Men Everton har som sagt sett bra ut på försäsongen och med fullsatt arena så känns det som att man kan spela ut Ruzomberok enkelt och avgöra det här dubbelmötet redan ikväll.

Jag spelar Everton -2,25 @1.76 hos Unibet me 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip