Kvällsmatchen hämtar vi från Goodison Park där hemmalaget tar emot Southampton, som ligger på en obehaglig plats såhär långt in i säsongen. En poäng upp till säker mark med tre matcher kvar att spela för det klassiska laget.

Everton har jag klagat mycket på under säsongen. Goodison Park har genom åren varit en borg för de blåklädda. Väldigt svårspelat som bortalag och ytterst sällan man reser därifrån med tre poäng. Men den här säsongen har sett annorlunda ut. Började katastrofalt men efter att Sam Allardyce tågade in så har resultaten blivit bättre men ställer mig ytterst frågande till om det är vägen att gå för laget från Liverpool.

Southampton tog en jätteseger senast hemma mot Bournemouth. Inte för att man vann med några drömsiffror utan för att man tog tre blytunga poäng. Lite boost till truppen och känslan att verkligen ha en helt okej chans att stanna kvar i högsta ligan. Jag tror inte man kommer vilja föra spelet och ta för mycket risker på bortaplan. Viktigt att sätta defensiven och sedan få man växa in mer och mer i matchen. En poäng kan vara oerhört viktig med tanke på att man har bättre målskillnad än Swansea i nuläget.

Jag tror att vi får en rätt så jämn match med aningen mer bollinnehav för Everton. Därför tycker jag det finns bra värde när vi får + handicap på Everton.

Jag spelar Everton +1.0 hörnor @1.80 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip