Mittenmöte mellan Everton och Southampton väntar på Goodison Park.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål till 1.75 på bet365 .

De sex senaste mötena mellan dessa två lagen har slutat med att båda lagen gjort mål detta tror jag sker även denna gång. Båda lagen har sedan omstarten spelat en okej fotboll och fått med sig hyfsat bra resultat och en del mål också.

Everton åkte på en förlust senast i en jämn match borta mot Tottenham, men har innan dess gått bra och sedan omstarten vunnit två och spelat lika mot seriesegrarna Liverpool. Laget har sedan Ancelotti kom till klubben fått mer fart på de offensiva spelet, man har fått igång en bättre målproduktion på deras anfallare Calvert-Lewin som har stått för 13 mål tillskillnad från förra säsongens sex stycken. Sedan besitter man på fina Richarlison som i sina bästa stunder är en av de klart bättre i ligan, även han har stått för två siffriga antal mål denna säsong då han gjort 11 stycken.

Southampton tog en överraskande vinst sedan mot Man City med 1-0 där Che Adams nätade för hemmalaget, laget har spelat bra sedan omstarten och man har lämnat botten av tabellen och klättrat uppåt till säker mark. Lagets stora utropstecken denna säsong är Engelsmannen Danny Ings som verkligen har fått igång sin karriär igen och har stått för hela 18 mål under denna säsong vilket placerar honom på en tredje plats i skytteliga, mycket imponerande.

Det är två lag med bra målskyttar som ställs mot varandra, lagen besitter inte heller de stabilaste försvaren vilket jag tror leder till att målskyttarna kommer få sina chanser. Som sagt har de sex senaste mötena dessa lagen emellan slutat med att båda lagen gör mål och det tror jag på i denna matchen också. Tror på en målglad match, resultat 2-2?



This is the stats tab
This is the post tip